Új autónál újrafényezett lökhárító, sufni módra bekötött parkolóradar? Kártérítés, értékcsökkentés, vásárlástól való elállás igényelhető-e?
Hivatalos márkaszerviz képviseleteként ha javítják a hibát akkor nem panaszolhatjuk.
Még akkor se ha moslék munkát végeznek? Ez érdekes...
Anyósom nem rég vett egy Nissan Pulsar-t, vaci újan, 4,5 millát kifizetett érte. Viszont mikor hazaért akkor látta, hogy a lökhárító a bal oldalon kezd elválni a karosszériától a lámpa alatt. S mikor megkért, hogy nézzem meg az autót, akkor láttam, hogy a kocsi bal oldalán az első ajtónál majd egy centis illesztési hiba van, illetve a hátsó ajtó nehezen csukódik. Kerestem még hibákat, de nincs szakavatott szemem. Bevisszük januárban a szervizbe, mert már idén nem fogadják őket, kíváncsi leszek, hogy mit mondanak rá. Gondolkodtam rajta, hogy rábeszélem őket előtte egy alapos átvizsgálásra, hogy legyen vmi alap a kezünkben, de röhej a köbön, hogy már egy új autót sem tudsz venni ebben a kókler országban.
Apósomnak is Isuzuja van, 2,5 tádécéiii, azzal még nem volt gond, igaz nehéz lenne észre venni rajta már, mert lezúzta :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!