Ma nekimentek a kocsimnak, bal eleje benyomódott, index letört, lökhárító megkarcolódott, bővebben lent?
A jóbüdös k'rva anyjukat az ilyeneknek.Ismerősöm autóját is parkolóba törték össze,úgy,hogy abba 160 ezres kár keletkezett.Az én kocsimnak csomószor nekib'asszák az ajtót,csak egyszer kapjak el valakit úgy összeverem,ha meg nagyon erős lenne ,akkor meg tökön rúgom szó nélkül és utána a földön rúgom tovább.
Ez a mocskosság netovábbja.Épp tegnap tolatott ki egy autó az utcánból(zsákutca)és nekitolatott olyan 5km/h-val egy kocsinak,szerencsére ott volt a tulaj,de ezek mi a f'szt vezetnek,ha még a tetves k'rva visszapillantó tükröket se tudják használni.Ezzel engem nagyon fel lehet b'szni.
Na ,hogy a kérdésedre is válaszoljak sokat nemfogsz érni vele,mivel a kár valószínűleg nem fogja meghaladni a 100.000 Ft-ot,így mivel 100ezres önrészed van,neked kell fizetni.Sztem k'rvára nem éri meg CASCO-t kötni,mivel ha 0 Ft-os önrésszel fizeted az nagyon magas egy hóra lebontva,és ha egyszer bekövetkezik valami akkor a befizetett CASCO összegéből már meg is lehetett volna javítani 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!