Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyibe fog nekem ez kerülni?

Mennyibe fog nekem ez kerülni?

Figyelt kérdés

Van egy 1.3as Ladám és kiszeretném vonatni a forgalomból és van egy szintén 1.3as VW amit viszont át szeretnék iratni a nevemre. A kivonatási összeg érdekelne és az átiratási összeg és ,hogy még mit kell fizetnem...

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. dec. 7. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:

A zsiguli.hu oldalon hírdetett még a múlt hónapban valaki olyat hogy forgalomból kivonás meg hogy megtarthatod az autót stb. regisztrálsz és a keres hirdetésekbe írd be hogy ki adott fel ilyen hírdetést... 1-2 nap múlva biztosan jelentkezni fog .

Amúgy mere található ez a lada?

És mi a terved vele? eladod ,lebontatod vagy valami ilyesmi? :$

2009. dec. 7. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen 2 év műszaki egy év zöldkártya zöldszilentes futómű elöl, hátul fekete keményszilent monroe reflex gátlók KTM narancs a kocsi, brembo fékek stb... de persze vannak hibái is pl az egyik lengőkar valamiért kopog :S meg hát ugye 30 éves van egy kis lyuk az üléstartó bak alatt am nyomógombos indítás0 07es ülések és műszerfal és kardánbox, 300ba van ha valaki ad érte 150et adok mellé egy 1000kilóméteres első javítóméretes 1.5 ös motort csak bekell rakni. Meg 4 jó téligumma van rajta. Amúgy 1.autóm
2009. dec. 7. 18:30
 3/8 A kérdező kommentje:
volt és Veszprém.
2009. dec. 7. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

:) épp fél órája néztem meg azt az autót :)

Nagyon klafa :) hogy sikerült ennyire kipofozni?

2009. dec. 7. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát unalomból nekiálltunk de rájöttem ,hogy hiába ölök bele akármennyit is akkor is csak Lada marad és már nincs kedvem vele foglalkozni. Meg rákölthetek vagyonokat azt én már visza soha nem fogom kapni :D
2009. dec. 8. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Mondom zsigulin valaki még anno hirdetett egy olyat hogy forgalomból kivonást vállal(biztosan láttad te is) .

Az autót meg szerintem ne add el lehet lesz még rá szükség :) nekem is zöld 1,2-m volt megakartam csinálni de eladtam és nagyon megbántam mert rallyra szerettem volna menni de már kinőttem belőle :(

rally alapnak tökéletes a verdád szerintem

2009. dec. 8. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
egy huszas a kivonás 70 az átirás.
2009. dec. 9. 11:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem szalonba :D 3000 fT fél évre kivonni és 40 körüli az átirás de azért kösz szépen :D
2009. dec. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!