Mennyibe fog nekem ez kerülni?
Van egy 1.3as Ladám és kiszeretném vonatni a forgalomból és van egy szintén 1.3as VW amit viszont át szeretnék iratni a nevemre. A kivonatási összeg érdekelne és az átiratási összeg és ,hogy még mit kell fizetnem...
A válaszokat előre is köszönöm.
A zsiguli.hu oldalon hírdetett még a múlt hónapban valaki olyat hogy forgalomból kivonás meg hogy megtarthatod az autót stb. regisztrálsz és a keres hirdetésekbe írd be hogy ki adott fel ilyen hírdetést... 1-2 nap múlva biztosan jelentkezni fog .
Amúgy mere található ez a lada?
És mi a terved vele? eladod ,lebontatod vagy valami ilyesmi? :$
:) épp fél órája néztem meg azt az autót :)
Nagyon klafa :) hogy sikerült ennyire kipofozni?
Mondom zsigulin valaki még anno hirdetett egy olyat hogy forgalomból kivonást vállal(biztosan láttad te is) .
Az autót meg szerintem ne add el lehet lesz még rá szükség :) nekem is zöld 1,2-m volt megakartam csinálni de eladtam és nagyon megbántam mert rallyra szerettem volna menni de már kinőttem belőle :(
rally alapnak tökéletes a verdád szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!