Mit tehetnék? Üzembetartó vagyok papíron, de a 70km-re lévő tulaj nem fizette be az autópálya büntetést.
Volt párommal megegyeztünk, hogy én maradok az üzembetartó, így kevesebb volt a biztosítás.
Érvényes autópálya-matrica nélkül közlekedett, a csekk persze az én nevemre/címemre jött. Azt mondta be fogja fizetni. Letelt a 30 nap, állítólag be lett fizetve, én mégis kaptam a már tripla értékről a pótbefizetési csekket az autópálya kezelőktől.
A csavar a történetben, hogy mikor először megkaptam a -még- olcsóbb felszólítást, felhívtam, hogy mi ez, és közölte, hogy ő szóbeli szerződéssel eladta a haverjának az autót,-tehát ő közlekedett az autóval- és kb 2 hónap múlva szándékoznak szerződést írni (vmi oknál fogva), de be fogja fizetni az illető. Ja de írtak ám kölcsönadási szerződést, ostoba módon egy példányban az is a "havernál" van. Gratulálok.
Mit tehetnék? Fél éve kemoterápiára járok, táppénzen vagyok, én nem szeretnék ennyi pénzt mások helyett átkúrt fejjel befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!