Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Felpattant egy kő a szélvédőmr...

Discovery00 kérdése:

Felpattant egy kő a szélvédőmre, sajnos berepedt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Családon belül történt a baj. Mentem a vejem után a másik autóval amikor is felpattant egy kő és szép kis repedést hagyott a szélvédőn. Mit kell ilyenkor tenni? Fedezi a kötelezője az én káromat?
2014. jan. 6. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fedezi. Ha nincs casco vagy valamilyen kiegészítő üvegkár biztosításod ( pl az Allianzos +szélvédő casco) akkor zsebbe nyúlós lesz.
2014. jan. 6. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor is ha ő elismeri,h ő okozta a kárt és bejelenti a biztosítójának?
2014. jan. 6. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Fedezi, de nem éri meg...

Bukni fogja a bonus fokozatát és meg fogják emelni a biztosítási díját. Szóval ki lehet számolni....

2014. jan. 6. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a kőfelverődésre már évek óta nem fizetnek. Van erre valami forrás? ( még a végén megtévesztek mindenkit xD )
2014. jan. 6. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon gáz a sérülés 3e-ért megcsinálják kb. 10 perc alatt egy Tesco parkolóban az ablakosok...
2014. jan. 6. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajna ezt már kipróbáltam, tovább repedt hiába csinálták meg sajna cserés, amíg van benne feszültség reped amíg bír...
2014. jan. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!