Meg lehet ezt valahogy úszni?
Nem értem. Ha online kötötted a biztosítást, akkor hova küldted postán az adásvételit?
És milyen biztosító az, amelyik kéri a forgalmit, hogy átírattad, ha biztosítás nélkül nem is írják át????
A fedezetlenségi díjat akkor is ki kell fizetned, ha átíratod az autót más nevére.
Nem tudod megúszni mert te hibáztál.
Hivatalos dokumentumot nem adunk fel sima levélként, minimum ajánlottként, de inkább tértivevényesen, ez alapszabály.
És ha a netrisken kötsz biztosítást, akkor neked SEMMI dolgod a biztosítóval, hiszen a netrisk az egy alkusz cég, és pont azért van, hogy helyetted elintézzen mindent.
Itt valami sántít a dologban. Még mindig nem tudom, mit küldtél a biztosítónak. Nem szoktak kérni semmi papírt. Főleg nem postai úton.
Én kb 5 éve a netrisken keresztül kötöm a biztosítást folyamatosan 3 autóra (plusz volt egy robogó is), kötöttem a Waberernél is tavaly, ott sem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!