Kötelező biztosítást mikor lehet felmondani? Csak a szerződéskötés évfordulójakor?
Most volt alig egy hónapja a szerződéskötésem évfordulója. Bónuszfokozatot ugrottam fölfelé, ennek ellenére semmivel nem csökkent a biztosítási díjam. Bementem személyesen a biztosító ügyfélszolgálatára, hogy megkérdezzem, hogy van ez. Erre azt a választ kaptam, hogy fogalmuk sincs, de örüljek neki, hogy nem drágult, mert a mai világban más az is nagy szó.
Ezzel leráztak, nem akartak velem foglalkozni. Hát marha jó! :(
Ezen kívül ajánlották, hogy térjek át éves díjfizetésre, mert akkor adnak 10% kedvezményt. Mondtam hogy jó legyen. Kitöltöttük, aláírtuk a módosító papírokat.
Erre most nézem a számlát, valóban az éves díjat számlázták ki, de egy fillér kedvezmény nélkül. Módosításra pedig már nincs lehetőség, csak a következő számlázáskor.
Ha lehetőségem nyílik rá, úgy itt hagyom ezt a szemét biztosítót, hogy csak na! Ráadásul nézegettem ezeket a kalkulátorokat, lenne kedvezőbb is.
Mikor tehetem meg, hogy fölmondom a szerződést? Csak jövőre?
Jó akkor jövőre... Köszi.
Pénzben végül is csak egy-két ezerrel lenne olcsóbb egy másik biztosító. Csak ez a hozzáállás nem tetszik.
Amúgy Aegonról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!