Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan zajlik a biztosítóváltá...

Hogyan zajlik a biztosítóváltás? Részletesen lent!

Figyelt kérdés

Üdv!

Biztosítót szeretnék váltani az INTERNETEN keresztül, mert így több mint a felére lecsökkenne a díj amit bekellene fizetnem!! A kérdésem azlenne, hogy csak egyszerűen kössem meg a neten és kész, a többi megy magától, vagy az előző biztosítómat értesíteni kell a váltásról??

2009. nov. 7. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

A legfontosabb dolog a jelenlegi biztosítódat értesíteni a felmondási szándékodról. Ezt megteheted dec. 1-ig. De addigra legyen ott. Tehát, ha 31-én vagy dec. 1-én adod fel, már nem biztos, hogy megérkezik és elfogadják.

Legyen benne, hogy évfordulóra váltasz, vagy dec. 31-el szünteted meg, és legyen ott az aláírásod, rendszám vagy kötvényszám.

2009. nov. 7. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia én tavaly váltottam a Netrisk-nél. Az oldalukon minden infót megtalálsz. Asszem 1-2-szer kellett csak vmit a póstán feladnom, amúgy mindent ők intéztek. Szerintem ne önerőből csináld, hanem nézz rá erre az oldalra:

[link]

Jaa és ingyenes!

Üdv.

2009. nov. 7. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Amúgy énis a Netrisk-nél akarok váltani :)
2009. nov. 8. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!