Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezhet, hogy eddig hűtővíz...

Létezhet, hogy eddig hűtővíz hiány miatt nem indult elsőre az autóm? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés

Nem volt benne eddig hűtővíz és majdnem minden alkalommal csak 2. -3.-ra indult be az autóm addig csak kattant egyet.

Én önindító hibára gyanakodtam de tegnap előtt beletöltöttem hűtőfolyadékot és azóta körülbelül 30 indítás alatt csak egyszer nem akart beindulni elsőre.

Vajon van összefüggés a dolog között vagy puszta véletlen műve lehet?

///Renault Clio 2001-es modell 1.2-es benzines///

2011. aug. 24. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az mit jelent "Nem volt benne eddig hűtővíz" hogy érted? egy csepp sem? v csak feltoltotted x decivel.
2011. aug. 24. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés...

Sztem kontakthibás az aksid vagy cellazárlatos...

2011. aug. 24. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem volt benne maximum egy nagyon-nagyon minimális de a min-max között bőven nem volt,nem is volt látható és felöntöttem a minimum maximum közé
2011. aug. 24. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
az faszául hűthetett akkor...
2011. aug. 24. 21:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Mutatta a műszerfal soha nem melegedett túl,mindig középen volt a mutató,úgyhogy nagy baj nem volt!
2011. aug. 24. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Mint tudjuk minden autónak lelke van és ez az autó azt próbálta jelezni feléd hogy "Banyek, nézz már be a motortérbe hogy van-e vizem mert majd szomjan-pusztulok!" Még jó hogy időben megnézted, most az autód örül és hálás, ezért elsőre indul.
2011. aug. 24. 23:06
 7/11 A kérdező kommentje:
:)) Igazad van:)Köszi a válaszotokat:))
2011. aug. 25. 02:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha cellazárlatos lenne az akkumulátora, akkor most sem indulna...

Elképzelhető, hogy az autó elektronikája nem engedte indítani.

Annyi okos van itt, hogy az hihetetlen...(irónia)

2011. aug. 25. 20:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát úgy fest letiltott a verda elektronikája és azért nem indult mert azóta minden rendben van.

Érdekes,hogy egyébként ezzel már voltam szervizben fél éve és semelyik nem gondolt erre,ismerősök se,azt hitték szénkefével lehet valami vagy pedig az önindítóval.

Na viszont emiatt nagyon boldog vagyok:)))

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 29. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Tudni illik viszonylag korszerű autó is minden indításkor elvégez egy öndiagnosztikát, ez meg ez az érzékelő a megfelelő értéket adja-e le. Ha valamelyik nem, akkor nem megy a gazdi sehova. Pl.: ha nincs elég hűtővíz az nem igazán tesz jót az autónak.
2011. aug. 31. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!