Eladtam egy babettát, írtunk róla adásvételit Szerintetek mi lehet? Többi lent
Szóval írtunk róla adásvételit, majd az új tulaj hív rá 5 napra hogy a motor nem indul mert a fia (11 éves) kiment vele földútra és leállt.
Mondtuk semmi gond megnézzük
Elhozta.
Aztmondta szerelt rajta, az összes kábel ami a gyújtásért felelős össze vissza volt kötve rajta több elektromos alkatrész selejt lett
Megcsináltuk kifizette az alkatrészek árát
Majd másnap jön hogy a motor nem jó
Mert ő nem ért hozzá de belepiszkált
De csináljuk meg mert ha nem akkor visszahozza a motort és adjuk vissza a pénzt
hozzáteszem a motor bejáratós és igazán ügyelni kellene rá, de ő odaadta a fiának na mindegy...
mi persze nem akarjuk visszacserélni főleg így hogy a motor már fele annyit sem ér mint mikor odaadtuk neki
Amikor megvette tőlünk a motor tökéletes állapotú volt ez kb 2 hete volt már nem hasonlít régi önmagára hála a hozzáértő "gondoskodásnak"
most pedig rendőrrel fenyegetőzik
azt szeretném megtudni van-e valami félni valóm?
hisz a papíron az van garanciát nem vállalok rá és a hibákról tájékoztattam
alá is írta
1 kipróbálta ,megnézte a motort jó volt aláírta elvitte kész ennyi 1 hétre rá vissza jött akkor el kellet volna küldened
2Nem értem minek javítottad meg neki a motort amit ők rontottak el
3 mond meg neki, hogy mehet a rendőrségre ,de azzal is dicsekedjen ,hogy ő aláírta azt , hogy "garanciát nem vállalok rá és a hibákról tájékoztattam alá is írta" + azzal is ,hogy a 11 éves fiacskája földúton rodeózik vele jogosítvány nélkül szóval , ha megint megkeres küld el és mond meg neki ő lesz feljelentve zaklatásért ha nem hagy békén
Küld el az annyába legközelebb. Ha ekkora baromok hogy mindig tönkreteszik. A kis kretén is biztos 30-al megy a földúton és véletlenül sem csutkagázon.
Az adás-vételiben benne van hogy nem vállalsz rá garanciát, szóval a rendőrségre hiába megy.
Köszönöm szépen a segítségeteket
ha legközelebb zaklat akkor rendőrséghez fordulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!