Kárt okoztam egy másik autósnak. Mennyi idő után küld a biztosítóm értesítést a kárkifizetésről ill. a többi tudnivalókról, vagy küld-e egyáltalán?
anno énsem jelentettem be h kárt okoztam, aztgondoltam h ez annak a feladata aki benyújtja a kárigényét. de semmilyen értesítő, és semmi sem jött, így aztgondoltam h nem nyújtotta be. csak 2 évre rá tudtam meg, h de benyújtotta mégis :D de aztis csak azért, mert lett véve egy másik kocsi, az előző kocsi tulajdonosának a nevére, és ott volt h most lett éppen megint A00-ás besorolású a bonus-malus rendszer szerint. ebből következtettünk, h anno 2 éve benyújtotta a kárigényét, így 2 besorolást csúszhattunk vissza.
viszont, ismerősöm, aki kárt okozott szintén, ott már küldött neki a biztosító egy felszólító levelet, h fáradjon be, és ő is firkantson már egy ilyen rajzocskát h mit merre miért, hogyan, meg töltse ki a lapot.
szóval igazából furcsa ez :D
sztem megvárhatod amíg lép a biztosító, vagy kapsz egy lapot h menjél be és rajzold le teis h mi hogyan t9örtént, meg töltsd ki a dolgokat, vagy nemkapsz semmit, hanem majd kb emelik 100 ft-tal a biztosításod amit kb észre sem veszel, vagy eccerűen semmisem történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!