Kaptam büntetőpontot?
Figyelt kérdés
Segítsetek,kérlek,nagyon fontos! Ma kaptam meg egy határozatot+csekket egy egy hónappal ezelőtti szabálysértésről,miszerint Várakozni tilos!-kivéve engedéllyel helyen álltam. Távollétemben történt ez az egész,így a helyszíni büntetés cetlit is kiküldték,amin az van,hogy tudomásul veszem a büntetést+a büntetőpontokat. De hiába forgatom az összes papírt,amit kaptam,még az apróbetűs részben sem találok a büntetőpontokról semmit. Vagy az külön papíron fog kijönni? Vagy nem értesítenek róla,csak megkaptam?2009. okt. 12. 13:07
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy a helyszíni bírságokat jegyzik valahol? Lesz még nekem ebből bajom? A Közterület Felügyelet küldte az Önkormányzatról.
2009. okt. 12. 13:18
2/5 anonim válasza:
a büntetőpontot a határozatban szokták említeni, pénzbírság, eltiltás, büntetőpont. minden ott van. ha nincs akkor nem kaptál. össze vissza mennek a dolgok de örülj neki. valószínű amit először küldtek az egy sztenderd vmi volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy össze-vissza mennek a dolgok? És csak egy adagot kaptam,ma.
2009. okt. 12. 13:35
4/5 anonim válasza:
Nem kaptál büntető pontot, az nem a Közterület Felügyelet hatásköre amúgy sem.
Fizesd be a csekket és felejtsd el az egészet.
Kérhetsz részletfizetést is a Polgármesteri Hivatalban.
(tavaly jártam ugyanígy)
5/5 anonim válasza:
úgy értem hogy össze vissza mennek a dolgok, hogy nekem bevonták egy hónapra, de büntetőpontot nem adtak, pedig gyorshajtásért jár. tovább jártam a kocsival, mivel a jegyző határozatát kellett volna megvárnom hogy mettől meddig nem vezethetek, majd egy hónappal később jött a levél, hogy az egy hónapos eltiltás már le is telt...
elkerülte a figyelmem hogy közterületesek büntettek, azok meg nem is adhatnak pontot. a rendőrség meg vagy ad, vagy nem, attól függ eszükbe jut-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!