Visszakaphatom a pénzem?
Múlt hét csütörtökön vásároltam egy személygépjárművet. Azóta sajnos kiderült, hogy nem a legjobb vétel volt. Sorra jöttek elő a kisebb-nagyobb hibák. Most szerelőnél van az autó, ahol keresik, hogy mi baja lehet, valamint olyan fejmosást kaptam a szerelőtől, mint amilyet még sosem (hogy, hogy tudtam ilyen autót venni?).
Visszakaphatom valahogy a vételárat, vagy ez csak az eladó jóindulatától függ?
Az eladó magánszemély!
A dolgot még nehezíti, hogy ő eladás előtt átnézette az autót a Wallis-nál, erről papírja is van! Ilyen esetben lehet rejtett hibára hivatkozni? Valószínű, hogy nem kopó alkatrész problémáról van szó. Az autó még nincs a nevemen!
Az eladó telefonon, és személyesen is arról tájékoztatott, hogy az autónak kitűnő a műszaki állapota, és költségmentes is. A hirdetésben szintén ez szerepelt.
Az autó szemrevételezésekor sajnos nem láttam, hogy a gyertyák pocsék állapotban vannak, valamint a szívósorban található szelep, nem üzemszerűen működik, (amit szerencsés esetben a motor be is szívhatott volna) és mivel szerelő sem vagyok, ez a próbaút során sem derült ki.
A szerelő most ennek a szelepnek a cseréjét javasolta, (110.000 HUF) valamint egy új légtömegmérőt, (120.000 HUF) de ez sem garantálja, hogy az autó teljesítménye ismét megfelelő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!