Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Visszakaphatom a pénzem?

Visszakaphatom a pénzem?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön vásároltam egy személygépjárművet. Azóta sajnos kiderült, hogy nem a legjobb vétel volt. Sorra jöttek elő a kisebb-nagyobb hibák. Most szerelőnél van az autó, ahol keresik, hogy mi baja lehet, valamint olyan fejmosást kaptam a szerelőtől, mint amilyet még sosem (hogy, hogy tudtam ilyen autót venni?).

Visszakaphatom valahogy a vételárat, vagy ez csak az eladó jóindulatától függ?

Az eladó magánszemély!

A dolgot még nehezíti, hogy ő eladás előtt átnézette az autót a Wallis-nál, erről papírja is van! Ilyen esetben lehet rejtett hibára hivatkozni? Valószínű, hogy nem kopó alkatrész problémáról van szó. Az autó még nincs a nevemen!

#garancia #használt autó #vételár visszaszerzés
2013. máj. 23. 17:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az eladó telefonon, és személyesen is arról tájékoztatott, hogy az autónak kitűnő a műszaki állapota, és költségmentes is. A hirdetésben szintén ez szerepelt.

Az autó szemrevételezésekor sajnos nem láttam, hogy a gyertyák pocsék állapotban vannak, valamint a szívósorban található szelep, nem üzemszerűen működik, (amit szerencsés esetben a motor be is szívhatott volna) és mivel szerelő sem vagyok, ez a próbaút során sem derült ki.

A szerelő most ennek a szelepnek a cseréjét javasolta, (110.000 HUF) valamint egy új légtömegmérőt, (120.000 HUF) de ez sem garantálja, hogy az autó teljesítménye ismét megfelelő lesz.

2013. máj. 24. 15:34
 12/12 anonim válasza:
Ha a te szerelőd bontotta meg a kocsit , és nincs jegyzőkönyvezve , akkor nehéz lesz bíróságra vinni .
2019. okt. 4. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!