Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Visszakaphatom a pénzem?

Visszakaphatom a pénzem?

Figyelt kérdés

Vettem egy autót, 200 000 ért, amit nem igen néztem át. Az adásvételire, csak annyit írtunk, hogy ár megegyezés szerint kp. Viszont itthon a szerelőm átnézte, és mondta, hogy volt törve, rohad is meg kellene rákölteni úgy 50 000-et egyéb alkatrészekre...

Az eladót hívtam, mondtam neki, hogy csináljuk vissza, de ő ebbe nem egyezik bele, azt mondta hogy volt lehetőségem menni az autóval, átnézni, kipróbálni, és elmondott mindent.

Most mit tegyek?

2012. nov. 27. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézesd meg egy másik szerelővel... nem kizárt, hogy ő akar lehúzni.
2012. nov. 27. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek, 200 ezerért mit vártál? Új, szalonállapotot?

Volt lehetőséged átnézni az autót vétel előtt, miért nem tetted meg?

Az pedig, hogy vétel után költeni kell egy használtautóra szerintem evidens..

Én sem adnám vissza a pénzed.

Javíttasd meg, használd.

2012. nov. 27. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért kaphatnád? Mentél vele, átnézted, kipróbáltad, elmondta a tulaj a dolgokat.. tessék felelősségteljes döntéseket hozni.
2012. nov. 27. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha veszek egy bizonytalan előéletű használtatót, mondhat a tulaj amit akar, érdemes kicserélni a vezérlést, olajat, szűrőket. Ez magában több egy ötvenesnél. Viszont ha elszakad a vezérszíj az sokkal drágább...
2012. nov. 27. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Törve volt, rohad? 20 éves gépeknél ez már előfordul.

Kemény 50000-et kell rákölteni? Vezérszíjas autónál alap a vezérszíjcsere, a többinél (is) vásárlás után az olaj és a szűrők cseréje! Az én autómon 110 ezer volt csak a ez belépőszerviz! Netán kopottak a fékbetétek, hoppá még egy huszas! Téli gumi, még 80 ezer...

Egy öreg autót könnyebb megvenni, mint fenntartani!

2012. nov. 27. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Az az 50E teljesen normális, bele kell kalkulálni.

Azt hogy rohad láthattad te is, az meg hogy "törve volt" elég tág fogalom, benne van az is hogy megnyomták az első sárvédőt, meg az is hogy belement hátulról egy IFA.

2012. nov. 27. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Átnézted kipróbáltad az autót innentől nincs garancia!Akkor kellett volna szerelővel menned amúgy nem sok az 50.000 annyit én is ráköltöttem az autóra!Legközelebb nézd át rendesen vagy ha nem értesz az autókhoz hívj egy szerelőt aki megtudja neked nézni!
2012. nov. 28. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!