Visszakaphatom a pénzem?
Bocsi,ha hosszút írok.
A vaterán én és a bnőm vásároltunk hajat hajfelvafrráshoz.
Én megkaptam a 40tincsem,a barátnőm nem.Nem volt elég a haj és kiderült,h nem is olyan vastag 1 tincs ,amilyennek lennie kell. Megbeszéltük,hogy még copfba küld ki 70 gramm hajat,ehhez utaltunk még pénzt.Megkaptuk,de kiderült,hogy a tresszeléshez nm elég,mert pici hajszálakkal van tele .Megint egy átverés.
Megbeszéltük,hogy visszaküldjük a hajat ( mert a pénzünket ő nem küldi vissza) és ő megtresszelteti nekünk.40 ezer forint értékbe elsőbbségivel-ajánlva feladtuk.Napokig állította,hogy nem kapta meg.Bementünk a postára és kiderült,h az általa megadott címre másnap kézbesítve let,de a mai napig azt állítja,hogy nem kapta meg.A pénünket nem küldi vissza.Se pénz ,se haj.
A kérdésem,hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Fogyasztóvédelem,rendőrség?Mit lehet ilyenkor tenni?
Ajánlva elvileg nyoma van a csomagnak,nem?
Vagy a pénz vagy a haj kell.
hát ti aztán jó nagy palimadarak vagytok, ennyiszer belelépni ugyanabba a szarkupacba.
amúgy meg írj vaterának. fogyasztóvédelem nem fog aukciós oldalon lévő üzletekkel foglalkozni szerintem.
max jelentsed fel. de mondjuk sztem a rendőrségen is jót röhögnek majd rajtatok, de azért lehet segítenek, vaterán meg vannak az emberke személyes adatai.
neem,barna tincsek:)
de más is panaszkodott rájuk,miután kifizettük,utána jöttek róla negatív kritikák ..
hairdiszkont
veled mi történt ?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!