Új jogosítványt hány napon belül küldik ki?
Figyelt kérdés
Holnaptól megyek Kresz tanfolyamra (B kategória)
Voltam bent az autós iskolában, be vittem minden íratómat. Motorra már meg van a jogosítványom csak azt mondták bent,hogy újat kell csináltatnom mert már régi.Hány napon belül küldik ki az új jogosítványt? Mert csak akkor mehetek levizsgázni kresz-ből autóra,hogy ha meg van az új motoros jogosítványom is. Hány napon belül küldik ki az új jogosítványt? Utolsó elméleti tanfolyamom június 5-ikén van,utána meg akkor mennék egyből vizsgázni.
2013. máj. 13. 19:48
1/7 anonim válasza:
Nem a jogsid a régi, hanem az orvosid járt le! Csináltasd meg a családorvossal és vidd be az igazolást! A jogsit meg (Ha most nincs szükséged rá) ráérsz megcsináltatni ha meg lesz a B is, mert akkor úgyis megint cserélni kell az egészet!
2/7 A kérdező kommentje:
Az orvosim meg van. A jogosítvány még ez a rózsaszínű 2 oldalas kis könyvféle.Ezért kell új,ezt mondta a nő az ati-ban.
2013. máj. 13. 20:51
3/7 anonim válasza:
MI köze lenne a meglévő A-s jogsidnak a most készülő B-hez?
Jó régen újítottad a cuccot, hiszen már vagy 14 éve plasztik jogsi van!
:D
4/7 anonim válasza:
Ja, igen: 30 munkanap alatt kell kiküldeniük a jogsit.
5/7 A kérdező kommentje:
Passzolom mi köze van hozzá a motoros jogsinak ahhoz,hogy le vizsgázhasson kresz-ből autóra.De ha egyszer ezt mondták?(am ezeket apám nevében kérdeztem) :)
2013. máj. 13. 22:49
6/7 anonim válasza:
Hát nekem minden vizsgámon elkérték az előző jogsimat, meg mondták is hogy vigyem magammal minden vizsgára. Szerintem neked is emiatt kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Már sikerült megoldani.:)
2013. máj. 17. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!