Ha sikeres vizsgát tettem vezetésből akkor vezethetek azzal a papírral amit kaptam ameddig meg nem küldik a jogosítványt?
csak akkor vezethetsz vele ha megújíttatod a jogosítványodat. az első jogsinál nem vezethetsz vele.
amúgy ha végigolvasod a lapot amit kaptál az világosan leírja hogy lehet e vele vezetni vagy sem.
de ha a lapon sem találnád itt is feltették már a kérdést legalább 150x és ugyan azt a válasz kapta mindenki. NEM lehet vele vezetni.
Szia!
Legjobb tudomásom szerint, nem lehet vele vezetni. (legalábbis mikor én vizsgáztam akkor nem lehetet, nem tudok róla,h változott volna.)
üdv 22N
Moderátoroknak gratulálok...
Az én kicsit indulatosabb válaszomat sikerült kiszúrni, de azt nem, hogy naponta teszik fel ezt a kérdést...
Nem! De ezt az okmányirodában is el kellett, hogy mondják.
Az a papír nem jogosítvány bizonylat. Ha elkapnak, jó pár évig nem lesz jogsid! Mérlegeld. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!