Azt szeretném toletek megkérdezni hogy tudok e Magyarországon jogositványt csinálni mivel én Erdélyben élek?
Na szoval azt szeretném megtudni hogy hogyan tudnám Magyarországon én megcsinálni a jogositványt mivel Erdélyben lakok mijen papirok kelene stb kel legyen lakcimem kint Magyarban.
Es bocs a helyesirásért?
Google-be ezt irtam be:
gépjárművezetői engedély törvényi feltételei
Első 2 találat:
ezetői engedély - Külföldi hatóság által kiállított vezetői engedély honosításának jogszabályi feltételei
[link] #02
Szerintem is szóban hamarabb megvan a valasz, holnap már hétfő, csak egyet kell aludni.:) Esetleg erdeklodo e-mail-t ma is el tudsz mar kuldeni.
igen mert ugy tudom hogy mar magyarul is lelehet teni it is a jogsit de én nem akarom itt romániában elvégezni egyrészt azért mert amikor beülök a rendör melé vezetni és elkezd ot nekem románul mondani akkor nem is tudom mi lesz és másrészt félek atol hogyha itt elvégzem es sikerul meg minden s majd megálitanak akkor románul kezdenek el velem beszélni s akkor megint mi lesz :D
Hát ezért szeretném :D
Tudom hogy ez hujén hangzik de magyar az anyanyelvem és ugy szeretném leteni a jogositványt.
Lehet de csak az elméleti rész magyar ha jol tudom a gyakorlat vagyis kint a vezetés az már román amikor beül meléd a nagy román rendör :P
hogy szét tudnám csapni a fejuket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!