Jogosítványt mennyi idő alatt küldik?
Figyelt kérdés
Első jogsim lesz, holnap csináltatom meg. És a papír amit adnak akkor, az adataimmal és a fényképpel, az használható úgymond "ideiglenes jogosítványként", vagy meg kell várni míg megérkezik a plasztik kártya?2011. ápr. 5. 19:00
1/7 anonim válasza:
Meg kell várni.
Ha holnap csináltatod, akkor jövőhét keddre kézhez kapod!
2/7 anonim válasza:
De bemehetsz az okmányirodába érte és akkor nem kell megvárnod a postázást
3/7 anonim válasza:
Első jogsinál megkell várnod amire kézhez kapod a jogsidat, ha holnap csináltatod akkor kedd-szerda tájékán kapod meg leghamarabb addig meg csak kibírod
4/7 A kérdező kommentje:
Értem... Köszi. Hát kibírom, de hétvégére már autós programot terveztünk. Ugrott...
2011. ápr. 5. 22:31
5/7 anonim válasza:
Ti hol laktok?
Én már 8 munkanapja várom... Múlt hét előtt pénteken mentem be a papírjaimmal...
2 hetet mondtak, hogy azon belül küldik ajánlottként. Nem sietik el, annyi biztos !!!
:-(((((
6/7 Gere Balázs válasza:
Én már 2 hete és 2 napja várom, augusztus 20-a miatt pedig 4 nap szünnap, így 3 hét lesz, mire megjön. Ha nem, akkor megyek panaszt tenni! :(
7/7 anonim válasza:
Nem mehetsz mivel 30nap a határidő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!