Tegnap kaptam SMS-t hogy a jogosítványom postazasra került. Akkor mostmár benne vagyok a rendszerben es ha megállít a rendőr benne vagyok az adatbázisban?
Regi a kerdes de azert leirom.
Jo nagy baromsagot irtatok tobben is.
Ha mar kipostaztak akkor benne van az elektronikus nyilvantarto rendszerben hiszen az hogy postazzak vagy szemelyes atvetellel mondjuk a budapesti kozponti okmanyirodaba kuldik tok mindegy.. a kozpontiba a legyartastol szamitott 2 napon belul atveheto. Postan kb 5 nap. Az elektronikus rendszerbe ez elott kerul fel, nem pedig szamolgatjak hogy uhh meg posta 5 nap azt adjuk hozza a legyartashoz es onnantol legyen a rendszerben.. Nem. Legyartjak benne van a rendszerben es kesz. Ettol fuggetlenul hivatalos papirforma szerint nem vezethetsz amig nincs nalad. Ezt erdemes kivarni hiszen nem eleg az hogy friss jogsiskent "remeg a labad a pedalon onalloan a sajat autodban oktato nelkul", meg azert is izgulsz hogy ne allitsanak meg? Vard meg a par napot. Utana lehet menni. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!