Meg tudom venni az autót, de átíratni még nem. Mit tehetek? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval az a hülye helyzet áll fent, hogy összegyűlt a pénzem egy autóra, meg is tudnám venni, viszont nagy teljesítményű autóról van szó az átírás sokba kerül.
Tartoznak nekem egy kisebb összeggel, ami pont fedezné az átírás költségeit, de azt kb egy hónap múlva tudnák megadni, addig pedig félek, hogy elviszik az autót.
Van valami megoldás a problémámra?
Én kifizetném az autót, de félek, hogy a tag lenyúlná a pénzem (nem egy ilyenről hallottam már, hogy foglalót vagy előleget bukott az illető).
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 25. 18:47
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg a kocsit. A jogszabály úgy szól, hogy 15 napon belül kell átíratni a kocsit. Azonban nem eszik olyan forrón a kását. A lényeg, ha egy hónap múlva pénzhez jutsz, nincs gond.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél úgy autót, hogy nem tudod átíratni! Majd ha meglesz a pénzed, akkor vedd meg! Ha már nincs meg, biztos találsz másikat! Vagy ez az évszázad biznisze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!