Vettem egy autot 2013. 01.15 kötöttem egy biztositást rá az astránál ekkor és ott azt mondták 15 nap alatt át kell irjam az autot ha nem érvénytelen lessz a bisztositás, és ma irtunk dátumot az adásvételibe 2013. 02.15! Mit tehetek? Valami ötletek?
Kicsit se lesz feltűnő, hogy a biztosítást egy hónappal korábban kötötted, mielőtt az autót vetted!
:D
Főképp, ha elkéri a szerződést átíráskor.
Az üzenet küldője: k.arpad
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 22:20
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Vettem egy autot 2013. 01.15 kötöttem egy biztositást rá az astránál ekkor és ott azt mondták 15 nap alatt át kell irjam az autot ha nem érvénytelen lessz a bisztositás, és ma irtunk dátumot az adásvételibe 2013. 02.15! Mit tehetek? Valami ötletek?
"Ne a biztosítás megszűnésétől félj, mert nem szűnik meg, hanem az okmányirodai ügyintézőtől, aki majd feljelent magánokirat hamisítás miatt! Főként,.."
Az üzenet szövege: Az eladó sem viheti be tudtom szerint mert neki is az a dátum van! csak mikor megyek az okmányirodába a biztositás már legyen megszünve akkor minden ok szerintem?
Mi van? Ezt nem tudom értelmezni! Kicsit még dolgozhatnál a fogalmazásodon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!