Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Az autó névre írásakor az...

Az autó névre írásakor az okmányirodában mért akarják megnézni az autót?

Figyelt kérdés
Ma voltam az okmányirodába,de autó nélkül mentem és közölték addig nem csinálják meg az átírást amíg nem tudják megnézni az autó rendszámát,de hozzátenném,mindenki azt mondta az eredetiség vizsgán is,hogy nem kell oda vinni az autót.Igy új időpontot adtak,szóval örültem...
2013. jan. 11. 11:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
kifogtál egy túlbuzgó kretént
2013. jan. 11. 12:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Adtak egy papírt amivel használhatom az autót,egy igazolás arról,hogy a gépjármű átírás folyamatban van. Állitolag a rendőr bácsi elfogadja,hát remélem!!! Közbe olvasgattam a neten és szerintem az érvényesítő címke miatt akarta megnézni a kocsit,itt irják,hogy a hátsó rendszámtáblát megnézik ehhez:

[link]

telon közölhették volna,hogy vigyem a kocsit. pfff....

2013. jan. 11. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
De még akkor sem értem. Egyrészt nálad volt a forgalmi engedély, másrészt miért feltétele az adás-vételnek, ill. az átírásnak, hogy a jármű a forgalomban való részvételre műszakilag alkalmas legyen? De lehet, hogy én vagyok láma a dologhoz. :)
2013. jan. 11. 13:34
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Sokszor azért kell vinni a rendszámot,mert ők fogják rárakni a plakettet.
2013. jan. 15. 11:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
2013. jan. 16. 23:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Voltam az okmányirodánál,végre névre van írva és azért kellett a kocsi,mert ráraktak a rendszám táblára egy matricát,ugyhogy jó tanács mindenkinek,nehogy valaki igy járjon mint én,hogy névreíráskor vigye a kocsit!
2013. febr. 7. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!