Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Az autó névre írásakor az...

Az autó névre írásakor az okmányirodában mért akarják megnézni az autót?

Figyelt kérdés
Ma voltam az okmányirodába,de autó nélkül mentem és közölték addig nem csinálják meg az átírást amíg nem tudják megnézni az autó rendszámát,de hozzátenném,mindenki azt mondta az eredetiség vizsgán is,hogy nem kell oda vinni az autót.Igy új időpontot adtak,szóval örültem...
2013. jan. 11. 11:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én kocsi nélkül írattam át tavaj. Bár én el tudom képzelni, hogy van ilyen szabály, csak sok helyen nem foglalkoznak vele. De az is lehet, hogy nincsen ilyen.
2013. jan. 11. 11:53
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
célszerü rendszámot vinni!
2013. jan. 11. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem. Ezzel mit bizonyítunk? Hogy az autó létezik? Kijön a tisztviselő, és megnézi, hogy valóban van ilyen autó? És mi van, ha nincs is jogsim, csak vettem egy autót, és más fogja használni, az ország másik végében? :)

És mi van, ha az autó rossz, és csak egy hónap múlva kapok alkatrészt? Le kell szedni a rendszámot és a hónom alá csapni? (Bocs a sok kérdésért.)

De amúgy lehet, hogy valamilyen visszaélések történtek ott mostanában, és ezért szigorítottak. Bár nem tudom, ezzel mit érnek el.

2013. jan. 11. 12:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az,mi van ilyenkor?képzelheted mennyire ideges lettem!!! ráadásul csak 2 hét múlvára kaptam új időpontot:((((
2013. jan. 11. 12:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Off:

Akkor kapsz majd agyvérzést, ha két hét múlva a papírt irogatva kérdezi a mókus, hogy itt van-e az autó, te mondod, hogy igen, kint áll a kapu előtt, és csak annyit felel, hogy rendben. És írja tovább a papírt.

:DDD

2013. jan. 11. 12:21
 6/16 A kérdező kommentje:
akkor biztos onnan visz el a mentő :D de most komolyan mekkora baromság ez!!
2013. jan. 11. 12:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha két hétre kaptál időpontot, és mondjuk a kocsit 5 napja vetted, akkor az már gubancos is lehet, mert elméletileg 15 naptári napon belül át kellene íratni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__235..

2013. jan. 11. 12:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezért hívjuk "ocsmányirodának" §:-D
2013. jan. 11. 12:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Végigszaladtam a feltételeken, de nem látom benne, hogy az autónak is ott kellene lennie.

2013. jan. 11. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem életszerű, és utólagos okoskodás, de azt hiszem, ott én kértem volna egy papírt, hogy aznap ilyen-és-ilyen ügyben ott jártam, és ilyen-és-ilyen indokkal elutasították a kérelmemet.
2013. jan. 11. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!