Volt nekem egy balesetem amikor kismotorral (biztosítás nélkül) nekimentem egy elém hajtó biciklisnek, ő megsérült a lábán,de mivel nem volt biztosításom a motoron ezért a kórházi kezeléseket nekem kell kifizetni 1 millió körüli összeg.
1 millió? Aranyból volt a csontja, vagy mi? Téged csúnyán átakarnak verni barátom! Vizsgáltasd ki ezt, hogy mennyibe kerül a kórházi kezelés egészen pontosan. Emellett még a biciklit is meg kell térítened mivel nem volt biztosításod.
2013. jan. 4. 21:29
2/27 anonim válasza:
Megvárják, amíg lesz kereseted és levonják abból.
2013. jan. 4. 21:30
3/27 anonim válasza:
Szüleidet mozgósítsd és menjetek valamerre intézkedni, mert 1milliót sehol nem kérnek el egy "koccanásért" hacsak nem focistát vagy híres táncost horzsoltál meg.
Úgy eltudom képzelni ezt az összeget ha valami nagyon spéci cuccot kap a lábába, de még ígyis sok összeg ez
20/F
2013. jan. 4. 21:37
4/27 A kérdező kommentje:
igen felvoltak sorolva hogy mimenyibe került PL: kötözések a műtét meg ijenek de a MABISZ kifizette a kórháznak és mostmár ők követelik a pénzt, anyumnak van egy kocsija azt elvihetik vagy csak aszt ami az én nevemen van, meg attól félek hogy le kell üljem.
2013. jan. 4. 21:43
5/27 anonim válasza:
Húúh hát akkor sajnos mindenképp behajtják rajtad. Ha lesz kereseted, addig nem kapsz pénzt, míg le nem megy. Esetleg szüleid... De mégis mennyire sérült meg és pontosan milye? Meg milyen biciklivel volt, milyen ruhában? 1 millió nekem iszonyat soknak tűnik.
2013. jan. 4. 21:46
6/27 A kérdező kommentje:
úgy sérült meg a bokája a (köcsögnek) hogy amikor nekimentem olalrol rádűltem és a bokája a bringa alatt maratt és a fogaskerék beleált, 8 napon túl gyógyult,
ruha: szar bicikli: tanya bike
2013. jan. 4. 21:53
7/27 anonim válasza:
Jah, hát akkor csak simán leakar húzni. Kiállítatott egy ekkora számlát az orvossal, gondolom az is profitál belőle. Mikor egy barátom nekiment véletlenül az autómnak, 180 ezres kárból 350 ezret számláztunk. Nem barátomat húztam le, csak a biztosítót... Viszont ez az alak téged... Máskor legyen biztosítás a motorodon!
2013. jan. 4. 22:01
8/27 A kérdező kommentje:
eddig is volt csak pont akkor járt le és nem érdekelt mert soha nem állítottak meg amíg volt, de ez igy szokott lenni.
utána nézünk még ennek mert én sem hiszem hogy ennyi lenne,
mert így azóta nem alszok normálisan
2013. jan. 4. 22:07
9/27 anonim válasza:
De sajna a pénzt mindenképpen befogják hajtani rajtatok. Am annak a csávónak helyedben megadnám ami jár, ha tényleg így átvert..
2013. jan. 4. 22:07
10/27 anonim válasza:
Hát jah, próbáljatok meg mindent, semmit sem veszíthettek! De pénzt tényleg mindenképp behajtják rajtatok. Csak azért elkéne intézni, hogy ne ilyen sokat. Bár nehéz lesz :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!