Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Belecsúsztam egy másik autóba,...

Belecsúsztam egy másik autóba, a nő nem ismerte el a feleősségét, rendőrt hívtam. Szerintetek mi lesz? Bőv. Lennt.

Figyelt kérdés
Szóval fordultam ki egy kereszteződésből főútvonalra. Éppen készültem kapcsolni a hármas sebességfokozatot amikor láttam hogy egy autó index nélkül véleményem szerint nagyobb sebességgel,és nem kellő odafigyeléssel. Ekkor reagáltam,motorfék satufék ami által az autóm megcsúszott! Körübelül 2-2,5métert! A látási viszonyok jók voltak de esett az eső és csúszott az út. A nő nem ismerte el a felelősségét. A kiérkező rendőrök azt mondták a nő előtt hogy neki lett volna kötelessége meggyőződni arról hogy biztonságosan ki tud-e tolatni. Ő erre nem válaszolt. Szerintetek mi lesz most? Aggódom, mert össze van törve az autóm és nem is csináltathatom meg, míg le nem zajlott a kérszemle stb... :(
2012. dec. 18. 19:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Értem,bocsi ha értetlen voltam. Igen énis ezt gondolom,de mégis parázom kicsit hogy mivan akkor ha azt hozzák ki hogy nem ő a hibás? Sajnos nem nagyon bízom senkiben sem...

Mert még az én károm ki tudom fizetni,de a csajét nem!

2012. dec. 26. 19:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha a rendőrök neked adtak igazat, nem hiszem, hogy baj lesz. Majd azért írd meg, mi lett a vége!
2012. dec. 26. 22:20
 23/23 A kérdező kommentje:
Megírom hogy mi lesz a vége. Ma kaptam a levelet h 9.-ére beidéztek... Kíváncsi vagyok meddíg húzódik az ügy.
2012. dec. 27. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!