Belecsúsztam egy másik autóba, a nő nem ismerte el a feleősségét, rendőrt hívtam. Szerintetek mi lesz? Bőv. Lennt.
Igen de nem ismerte el ezeket sem, hogy az átlagosnál gyorsabban tolatott ki. És index nem volt! 4 szemmel sem láttam. És én sem mentem egyáltalán gyorsan,35-nél kapcsoltam kb a váltót 3-asba... mert ugye mégis csak főútvonal...Ki az aki ott 20-al megy? Senki. Volt lendület,és nagy fék is,megcsúsztam. Próbáltam korrigálni előbb balra majd jobbra és végül nem volt más választásom.
És nem ismeri el. A rendőr úr azt mondta nekem hogy egyértelműen mellettem áll,de sajnos nem ő dönt, az ő szava itt nem ér most semmit.
Akkor ő a felelős, csak meg kell várni amíg erről lesz egy határozatod is. Azt úgy január eleje-közepére tippelem.
Egyébként ha megcsúszik és nincs időd korrigálni mindegy mit csinálsz, ha elengeded a kormányt se lett volna más.
Nem lesz semmi gondod, te haladtál a főútvonalon, elsőbbségi helyzetben voltál, és ő nem adott neked elsőbbséget, amikor fékúton belül, ráadásul jelzés nélkül elédtolatott. De ha jelzett (indexelt) volna, sem változtat a dolgokon. Ha meg ő azt akarja elhitetni esetleg, hogy te gyorsabban jöttél a megengedettnél, úgy azt neki kellene bizonyítania. A rendőrök jegyzőkönyvében benne van minden, ami számít.
Elég egyértelmű, hogy ő a vétkes. Azt meg hagyd, hogy "belátom, hülyeség volt a kikerülő manőver", ha ezt hangoztatod, majd erre szállnak rá, hogy bebizonyítsák, te húztad rá a kormányt. Ez persze hülyeség, de akkor sem kell nekik ötleteket adni. Semmi olyan nem csináltál, amiről neked számot kellene adni. Az őáltala kikényszerített vészfékezés miatt elveszted az uralmadat a kocsid felett, az bár nem a legjobb bizonyítvány a vezetői képességekre, de akkor sem a te hibád! De ahogy mondtam, ezt a részét te ne feszegesd, nem kell alájuk adni a lovat, még ha neked is van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!