A jogositvány helyettesíti a személyit? Mivel az pár napja lejárt, de nekem Erdélybe kellene utaznom.
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 12:01
11/12 Kolibri71 válasza:
A jogosítvány használható mint személyi azonosításra szolgáló okirat, a rajta jelzett időpontig. Most szemebsültem vele, mert meg kellett hosszabbíttatnom, é smint jogsi januárban lejárt, de személyi azonosításra még e hónap 22-ig használható. Ha márpedig használható, akkor külföldön is. Épp ez a lényege.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom mit olyan nehéz ezen megérteni, de külföldre utazásra NEM használható.
Attól, hogy itt Magyarországon elfogadják, attól még külföldön nem lesz utazási okmány.
Ideje lenne 20. beírás után megérteni, és elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!