Miért kell most már ennyire pontosan betartani a 30 napos határidőt jogosítvány készítésnél?
Figyelt kérdés
Most hívtam fel az okmányirodát, h elkészült-e az okmány és h lehet-e érte menni és mondták h még nem. Igaz gondoltam rá h még nem mert csak múlthét hétfőn mentem be megcsináltatni, de utána meg mondta a nő h most már normálisan betartják a 30 napot. Tavaly is csináltattam jogsit de akkor kb 7-8 munka nap alatt meg volt... Akinek meg sürgős lenne egy C vagy D kategória az meg dögöljön meg?? Nekem nem életbe vágó azaz A1 kategóriám, de azt hitem h már augusztusban megkapom :S2012. aug. 13. 08:53
1/2 anonim válasza:
Beszaratott mindenkit a kisalföld.hu homoszexuális újságírója (karöltve a motoros iskolákkal), ezért
mindenki rohant még az idén jogsit csináltatni!
Az Állami nyomdában pedig nyári szabadságolások vannk, mint mindenütt.
A megnövekedett igények és a nyári szabadságok összeadódnak, ezért készülnek később a kártyák.
Ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Meg kérdeztem a nőt h ez most csak azért ilyen sok idő mert nyár van meg szabadságok meg ilyenek? és mondta h nem, hanem mert ezt a lehetőséget kihasználják már és nem iparkodnak vele mint eddig.
2012. aug. 13. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!