Mit kell tennem és kb. mennyi idő és pénz lenne megcsináltatni egy pótkocsinak meg egy traktornak a papírjait, hogy hivatalosan legyen forgalmija?
Hívd fel egy körzetedben lévő vizsgabázist és megmondják a vizsga árát utána meg hívd fel az okmányirodát és kérdezd meg, hogy mennyibe kerülnek a papírok. Ez mondjuk személygépkocsinál van így, de szerintem a mezgaz. vontató hasonlóan kerül vizsgáztatásra + papírozásra.
Egy dolog sajnálatos tény igazából, hogy ha le van járva a papírja a traktornak, akkor igazából a vizsgabázisig sem mehetsz el csak útvonalengedéllyel vagy mi a franccal. Mondjuk ezt én soha nem csináltatnék, csak tudj róla, hogy ha ott megcsíp a rendőr, akkor ha olyanja van, keményen megbüntet. Nem biztos, hogy érdekelni fogja, hogy pont vizsgára mész...
Idő az egyébként 1 nap, de akkor mindennek meg kell lennie.
Mi a bajod a válaszommal?
Mari néni
PS.: Amúgy ha a kis okos tanácsodat megfogadná mindenki, akkor nem lenne ez az oldal. Én speciel soha nem itt kérdeznék, hanem előtte utánanéznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!