Autó építési engedély. Lehetséges? Többi lent
Nos, lenne egy olyan ötletem(nem tudom mennyire meg valósítható a dolog, ezért is teszem fel itt a kérdést)
hogy egy kombi(30 évnél öregebb) autóból egy pick up-ot építsek? Azt tudom, hogy kell hozzá építési engedély, mert forgalomban szeretném használni, csak abban szeretnék segítséget kérni, hogy ez milyen bonyolult procedura..Esetleg valaki csinált már ilyet?Ha igen, mennyi idő volt meg kapni az engedélyt, milyen bonyolult és milyen költségben lenne? :)
Köszi előre is a válaszokat.
Ezt nem tudom.. Viszont én is utána akartam járni ennek.
De a hivatalba lövésük nincs csak a málnásba akarnak bevinni. Az a baj hogy 2 felé lehetne elindulni az ügyben. Az egyik az autó 2 személyesre minősítése aztán egy átalakítási engedély.
A másik a teherautóra való átmódosítás... Hogy melyik a járhatóbb és az olcsóbb út azt nem tudom. De ha megtudsz valamit azt megköszönném ha megosztanád velem is. Köszi heló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!