Család új gépjárművet akar venni de nem tud dönteni. (lent részletesebben. ) Valaki adna pár tanácsot?
(1millió ft értékben van mind3 autó és azonos kor(2001)
Egy Opel Vectra B-és 1.6-os
Egy Opel Astra G-és 1.6-os
Egy Ford Focus kombi 1.4-es(ambiente)ezt nem nagyon szívleljük csak páran már ajánlották..)
1.) Melyik a megbízhatóbb?(család részére)
2.) Melyikhez olcsóbb az alkatrészek?
3.) Ti melyiket javasoljátok?
4.) És a paraméterük(hossz;szélesség)
5.) Melyiket tudnánk hamarabb eladni?
6.) Ha véletlenül valami más márkát tudtok ajánlani azt is szívesen átgondoljuk
toyota avensis? 2001-es van benzinesben, dízelben, kombi, sedan
olcsó alkatrész, megbízható, elég tágas
ford focus elmegy ha nem a régi fajta az mind vizpumpa hibás ...
2opel az szar
Szia! A ford focus a rendőröknek és a területi képviselőknek pont megfelel ütni vágni de alapvetően nem egy nagy szám.
Az vectra és az astra már jobb választás bár ennyi pénzért én inkább egy Golf-ot vennék. Az első autóm egy négyes Golf volt, a mai napig visszasírom.
Kényelmes, relatíve tágas, belül nem zörög nem csörög semmi, időtálló a formája. Mivel nagyon közkedvelt ezért bármikor el tudod adni ha úgy alakul. (az enyémet 1 hét alatt elvitték) Mivel elterjedt ezért vicc áron kap az ember alkatrészt hozz. A kék műszerfal világítás pedig gyönyörű! Iszonyat jó autót kap az ember a pénzéért.
Az áruk a béka feneke alatt van... Újonnan 3-4 000 000ft körül adták őket!
Linkelek párat:
Alkudni kötelező!! :)
Külső paraméterei:
Tengelytáv (mm): 2511
Nyomtáv elöl (mm): 1513
Nyomtáv hátul (mm): 1494
Hosszúság (mm): 4149
Szélesség (mm): 1735
Magasság (mm): 1439
Saját tömeg menetkészen (kg): 1100
Megengedett össztömeg (kg): 1750
Csomagtér (L): 330/1184
Itt rengeteget olvashatsz a golfról:
Ha megveszed, a vw márkaszervizeket kerüld el. Rabló banda az összes... (Vw szalonban voltam gyakornok!)
A műszerfal világítás, ami szerintem gyönyörű (alig vártam, hogy besötétedjen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!