Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Eladtam az autómat de szerinte...

Eladtam az autómat de szerintem egy nagy hibát követtem el!?

Figyelt kérdés

ma adtam el az autómat de a nagy sietségben elfelejtettem ráírni az adásvételire a dátumot.Lehet belőle valamilyen probléma??Esetleg felkeressem ezért az új tulajdonost?

És ha nem írja rá lehet belőle gondom??

2009. júl. 14. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Debizonyám! Minél előbb keresd fel és írjátok rá. Dátum nélkül olyan, mintha el sem adtad volna, kis túlzással. Ha valami galiba lenne az autóval, hát jellemzően "másképp" emlékeznek az emberek. Előzd meg!
2009. júl. 14. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Bizony lehet belőle gáz! Balesetet okoz az illető, ő az adásvételire ráír egy későbbi dátumot és kész. Te leszel a felelős.
2009. júl. 14. 16:57
 3/12 anonim válasza:
89%
Hívd fel azonnal!!
2009. júl. 14. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha az eredeti nálad van, akkor írd rá. Ha nálad csak másolat van, akkor telefon azonnal. Ha húzná az időt, akkor mondd azt, hogy feljelented, mert ellopta az autódat és rá fogja írni...
2009. júl. 14. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Dátum nélkül még a köteleződet sem fogják törölni. Minél előbb pótoljátok!
2009. júl. 14. 18:00
 6/12 A kérdező kommentje:
De ha nálam van az adásvételi és holnap leviszem az okmányirodába onnan a biztosítóhoz ahol megszüntetem a szerződést akkor már nem sok közöm lesz az autóhoz mert én elintéztem a dolgokat.De mindenféleképpen keressem fel??
2009. júl. 14. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
És mivan ha csinál a fószer egy 300.000Ft os gyorshajtást és beir egy mások dátumot? Akkor még papiron nálad volt az autó.....
2009. júl. 14. 19:09
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Dátum nélkül hiába viszed, nincs milyen dátummal megszüntetni a szerződést a biztosítónál. Az eladás napjától számít a megszűnés.

Az okmányirodában is kérik a dátumot, elvégre ehhez viszonyítanak mindent.

2009. júl. 14. 19:19
 9/12 A kérdező kommentje:

19:19

De az én adásvételi-men van dátum csak az övéjén nincs.Szóval én úgy vinném be az adásvételit hogy már van rajta dátum.Ha leadom gondolom nem az ő papírját fogják nézni hanem az enyémet nem??Hiszen én fogom először levinni és akkor ha csinál valamit akkor már tudom bizonyítani hogy nem akkor már nem volt az autó a tulajdonomban.Vagy ez nem így megy???

2009. júl. 14. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Eddig nem az volt a problémád, hogy nincs rajta dátum?!

Ráírtad, ok, minden megoldva, mehetsz vele, és el tudsz intézni mindent. Max. a vevőnek szólj, hogy hiányos így az adásvételi. De előbb-utóbb magától is rájön.

2009. júl. 14. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!