Eladtam az autómat de szerintem egy nagy hibát követtem el!?
ma adtam el az autómat de a nagy sietségben elfelejtettem ráírni az adásvételire a dátumot.Lehet belőle valamilyen probléma??Esetleg felkeressem ezért az új tulajdonost?
És ha nem írja rá lehet belőle gondom??

Dátum nélkül hiába viszed, nincs milyen dátummal megszüntetni a szerződést a biztosítónál. Az eladás napjától számít a megszűnés.
Az okmányirodában is kérik a dátumot, elvégre ehhez viszonyítanak mindent.
19:19
De az én adásvételi-men van dátum csak az övéjén nincs.Szóval én úgy vinném be az adásvételit hogy már van rajta dátum.Ha leadom gondolom nem az ő papírját fogják nézni hanem az enyémet nem??Hiszen én fogom először levinni és akkor ha csinál valamit akkor már tudom bizonyítani hogy nem akkor már nem volt az autó a tulajdonomban.Vagy ez nem így megy???

Eddig nem az volt a problémád, hogy nincs rajta dátum?!
Ráírtad, ok, minden megoldva, mehetsz vele, és el tudsz intézni mindent. Max. a vevőnek szólj, hogy hiányos így az adásvételi. De előbb-utóbb magától is rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!