Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » üdv. Le foglalóztam egy autót...

üdv. Le foglalóztam egy autót kereskedőnél. Nem akarnám névre írattatni ott . Viszont ideiglenesen kivan vonva a forgalomból.70km-re lakom onnan nem hemzsegnek a rendőrök, de mit vonna maga után?

Figyelt kérdés
ha elhozom igy az autót hazáig adásvételivel és megállítanak. A rendszám rajta van. A törzskönyv leadva. Mit tegyek?
2012. júl. 19. 19:49
 1/5 smitwesson ***** válasza:
Létezik olyan, hogy útvonalengedély. Vagy "P"-s rendszámot kellene kölcsönkérni esetleg autómentő. Bizots, hogy bármelyik olcsóbb mint a bírság.
2012. júl. 19. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Lefoglalóztad.

Mire viszed a vételárat, addigra a kereskedő állíttassa vissza forgalomba az autót. Vagy a neten, vagy valamelyik szimpatikus biztosítóban kötsz rá egy biztosítást (rendszámot tudod ugye?) és úgy mész az autóért! Ebben az esetben két hétig nyugodtan furikázhatsz!

2012. júl. 19. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom a rendszámot,de a biztositás kötéshez nem kell a forgalmi,sik hülye vagyok az ilyenekhez ez az első autóm :( a kereskedő nem tudom vissza e állítja forgalomba az lenne nekem a jó mert igy parázok azért.Őszintén annyim meg már nincs rá hogy vissza menjek és az átiratás költségét még adjam.
2012. júl. 20. 04:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Vissza állítja-e.

Persze, hogy visszaállítja, mert azt mondod neki! Különben meg kb. 3000 Ft a díja! A normális biztosítási ügynöknek nem kell a forgalmi, lehet biankó szerződést is kötni, bediktálod a főbb adatokat és kész!

Én úgy mentem autót venni, hogy csak a tipust és a hengerűrtaralmat tudtam, és biankó szerződéssel lábon vittem haza, aztán másnap bevittem a forgalmit, és beírtuk a hiányzó adatokat!

Neked könnyebb, mert a kereskedő el tudja küldeni a forgalmi másolatát, és abban benne van minden.

2012. júl. 20. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Változott a szitu most mert vitte müszakira és valamit nem tud elintézni így hogy közben ki van vonva a forgalomból.felhívott és kért rá hogy hagy írja a nevemre rögtön mert egyszerübb nekem is meg neki is.Holnap viszek még az átiratásra és az adatokat pontosítunk.Ha a nevemen van,hozom az autót és természetesen akkor fizetek.
2012. júl. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!