üdv. Le foglalóztam egy autót kereskedőnél. Nem akarnám névre írattatni ott . Viszont ideiglenesen kivan vonva a forgalomból.70km-re lakom onnan nem hemzsegnek a rendőrök, de mit vonna maga után?
Lefoglalóztad.
Mire viszed a vételárat, addigra a kereskedő állíttassa vissza forgalomba az autót. Vagy a neten, vagy valamelyik szimpatikus biztosítóban kötsz rá egy biztosítást (rendszámot tudod ugye?) és úgy mész az autóért! Ebben az esetben két hétig nyugodtan furikázhatsz!
Vissza állítja-e.
Persze, hogy visszaállítja, mert azt mondod neki! Különben meg kb. 3000 Ft a díja! A normális biztosítási ügynöknek nem kell a forgalmi, lehet biankó szerződést is kötni, bediktálod a főbb adatokat és kész!
Én úgy mentem autót venni, hogy csak a tipust és a hengerűrtaralmat tudtam, és biankó szerződéssel lábon vittem haza, aztán másnap bevittem a forgalmit, és beírtuk a hiányzó adatokat!
Neked könnyebb, mert a kereskedő el tudja küldeni a forgalmi másolatát, és abban benne van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!