Ideiglenesen kivan vonva a forgalomból az autóm, de lejár 31-én, kötök rá kötelezőt, mert használni akarom. 03.15. -ig be kellett volna fizetnem az éves teljesítményadót, ami 8500 Ft, de nincs pénzem arra, mi történik, ha nem fizetem be?
Vigyázz, mert a jegyző egy határozattal -figyelmeztetés nélkül- kivonhatja a forgalomból!
Munkatársam így járt, elfelejtette befizetni, egyszer csak jött egy levél az okmányirodától, hogy adja le a rendszámot meg a forgalmit.
Semmi mert nincs sarad valamit elpostáztak de rosszul.
Forgalomból kivont járművet semmiféle fizetési kötelezettség nem terhel (sem súlyadó,sem biztosítás),hiszen erre van kitalálva.
Ha van rajta még műszaki akkor kösd meg a kfb.-t és hajrá!
:))
Ha márc. 31-ig ki van vonva forgalomból, akkor arra az időre a teljesítmény adót se kell fizetni! Miután lejár a kivonás, a polgármesteri hivataltól fognak küldeni új csekket a csökkentett adóval (3 hónap minusz).
Bár nekem áprilisig volt kivonva, és a hivatal nemes egyszerűséggel a második féléves csekkel együtt küldte ki a május-júniusi adót is.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!