Van-e hátrányom abból, ha a jogsit a lejárta után megyek hosszabbítani?
Figyelt kérdés
Augusztus elején jár le a jogosítványom, de a dokim pont szabadságon van. Van-e bármiféle bonyodalom (több illeték, több igazolás szükségessége stb.) abból, ha azután hosszabbítom meg, hogy lejárt az érvényessége, és nem még előtte? Mivel amúgy is csak hébe-hóba szoktam vezetni, az nem baj, hogy addig nem használhatom.2009. júl. 13. 14:14
11/12 anonim válasza:
Tehát a néhány nap nem számít, viszont a rendőr nem tudom hogy tolerálja (kocsiban ülve), tőle függ. Az orvos kiad egy papírt, ezt azt hiszem 1 hónapig hivatalosan elfogadja a rendőr (amíg megkapod az okmányirodától).
Legutóbb ott fényképeztek, tehát annak megfelelően öltözz ilyen képet akarsz évekig visszanézni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Írtam, hogy mivel csak alkalmanként szoktam vezetni, az egyáltalán nem probléma, hogy addig nem ülhetek volánhoz.
2009. júl. 20. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!