B kategóriás jogosítvány korhatárt meg fogják hosszabbítani 21-re? Ma lesz a fókuszba, de pontosítsanak az okosok légyszi!
A fókuszba ma este lesz, nézzétek!
Egy baleset miatt tárgyalások folynak, hogy a B-s jogsit 21 éves kortól lehet letenni.
Igaz ez?
Most idén szeptemberben töltöm a 16-ot és nagyon fontos lenne, hogy legyen jogosítványom!
Már több éve várom hogy eljöjjön az a nap és most mégtöbbet kell?
Ha úgy döntenek, hogy így lesz, kb. mikorra várható , hogy a határozatból törvény lesz?
Szerintetek bele fogok férni még?
Köszi a válaszokat!
nem bánnám hogyha 21 re emelnék ugyanis az igaz hogy a legtöbb 17-18 éves még nem tudja felfogni hogy ez egy nagyon veszélyes dolog és csak a gázt tudják nyomni a féket nem ismerik így könnyen felcsavarodnak egy fára az apucitól kapott BMW vel.
Én 20 évesen szereztem meg a jogsit és most vagyok 22 de mindig nyugodtan vezetek nem kapkodok és oda figyelek másra de sajnos a legtöbben sz.rnak a szabályokra és csak mennek.
Persze ez ne fog megváltozni egyenlőre és marad a 17 korhatár ami szerintem nagy felelőtlenség.
igen ezt már mondták párszor, de még nem volt beőle semmi...
Ha meg is emelnék valószínűleg nem esnék bele mert 8 nap mulva már 16 leszek...
Ha meg mgis akkor jön az a1-es jogsi, hozzá egy motor és az megy vagy 130-at is...
"Remélem hogy felemelik 21-re a korhatárt, egy 17 éves még nem éri fel ésszel hogy mekkora súlya lehet egy balesetnek."
Fogd be a pofád és ne általánosítgass kisköcsög.
Én is arra szavaznék, hogy emeljék fel a korhatárt.
És az is hülyeségnek tartom, hogy A kategóriát rögtön le lehet rakni, ha valaki betöltötte a 21 évet. Aki fiatalabb, az csak A1 kategóriát rakhat le. Ott törölném a korhatárt, hogy ne lehessen egyből A kategóriát lerakni, csak ha már van gyakorlata kisebb motoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!