Jogsi szerzés. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha az elméleti részér teljesen tudom (műszaki) és a vezetésem is jó, mennyi az esélye, hogy át engednek rutinon? Köcsögök a vizsgabiztosok? Vagy mi lehet az esélye, hogy át megyek?2011. dec. 6. 12:17
1/6 anonim válasza:
Az, hogy nem vagy közveszélyes és nem okozol egyből balesetet.
Sok mindent néznek: betartod-e a sebességet, bekötöd-e az öved, tükröket milyen gyakran nézed, gyalogost átengeded-e, vasúti átjárón mennyivel robogsz át, stb...
Aki kcsg az így is úgy is meghúz, attól függetlenül, hogy mindent 100%-ban tudsz..
2/6 anonim válasza:
Attól függ. Ha olyan helyen vagy ahol erre mennek, úgyis találnak okot. Elég ha kitalálja az oktató, hogy túl közel mentél valamihez és belenyúl a kormányba. SENKI nem fogja soha bizonyítani az ellenkezőjét. De ha normális az oktatód, (ezt már ennyi idő alatt kitapasztalhattad) akkor úgyis mondja hogy olyan vizsgabiztos jön aki pénzt vár, vagy ez tök normális mert nagyon korrekt, stb.
3/6 anonim válasza:
"Ha az elméleti részér teljesen tudom" Kit érdekel? Ott aza lényeg, hogy vezetni tudjál. Nem az, hogy felsorold az olaj viszkozitását!
4/6 A kérdező kommentje:
Hála istennek átmentem, olyan egyszerű volt mint betenni 1-esbe az autót egy gyereknek :) Köszönöm az infókat!
2011. dec. 6. 16:22
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ma volt az első forgalmim. Ez nagyon furcsa és nehéz ennyi mindenre odafigyelni :( De elsőre csinálom, oktató azt mondja, hogy elsőre nem rossz :) De az autóban kezdtem félni, olyan érzésem volt, h én ki akarok innen szállni xd, jóó persze belvárosban nagy a forgalom :D
2011. dec. 7. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!