Motoros jogsi szerzés működhet így?
Annyi a lényeg hogy nincs semmilyen jogsim de elmúltam 21így A korlátlant kezdtem el.KRESZ-ből le is vizsgáztam,de közben rájöttem,hogy alacsonyságomból ítélve nekem egy 400-as bőven elég.
Így szeretnék inkább A korlátoltat.
Vajon fog ez így menni?
Már a kis könyvecském (amin a fényképem is van)rég elkészül már a sikeres KRESZ vizsga is bele van jegyezve,és annak az előlapjára nagy nyomtatott betűkkel rá van írva az A betű.
Vagy ez nem akadály?
Vizsgázz le korlátlanra, árban nem hinném hogy lenne eltérés, amiért megérné ezzel foglalkozni.
A vizsgát simán meg tudod csinálni, tanulómotornak olyanokat szoktak beállítani, amiről azért a vizsgázók nagyjának leér a lába könnyedén.
Nem is beszélve arról, hogyha esetleg később akarsz venni egy choppert vagy valami hasonlót, akkor hiába van alacsonyabban az üléspozíció, nem vezetheted az korlátozott jogsiddal mondjuk a teljesítménye miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!