Motoros vagy focista?
Lányok elsősorban tiétek a kérdés :))
Kivel jártok szívesebben egy motoros sráccal vagy egy focista sráccal.?:)
Fiúk hogy ti se maradjatok ki :)
Mit csináltok szívesebben? Motoroztok vagy fociztok?
még jó hogy a motorozás,focizni lehet egy réten is.
egyébként jó lesz olyan lánnyal összejönni aki abban a pillanatban elhagy amint eladod a menő motort, aztán keres magának egy másik mocis csávót neked meg se motorod se csajod.
grat. az ötlethez, nagyon jó
22/F
Nekem motoros barátom van :)
Focit is szereti, de a focimeccseket nem együtt nézzük, mert ha meg kéne néznem egy 2 órás meccset a frász is kitörne x)
A motorversenyeket és az autóversenyeket mindig együtt nézzük :)
És én sem a motorjáért szeretem, hanem saját magáért :)
első vagyok
jjjjjaaaa azt leírhattad volna hogy nőnemű vagy,itt a közlekedésben általában fiúk kérdezgetnek ezért gondoltam azt amit leírtam.
de az továbbra is gáznak tartom hogy /kivel járnak szívesebben, egy focistával vagy mocissal/ mert szerintem enne nem kéne számítania.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:26
"A fiúk fociznak, a férfiak motoroznak. :D"
Mert a "férfiak" már nem tudnak futni a sörhasuk miatt, fáj nekik ha ütköznek, fáj a lábuk, fáj a hátuk, fáj mindenük, és ha esetleg mégis tisztesen helytállnak a focipályán, akkor úgy kifáradnak hogy napokig nem bírnak felállni.
Ne már hogy egy kis fiatal fiúcska legyen aki focizik, a nagy szakállas motoros meg a kőkemény FÉRFI. Több férfiakra jellemző tulajdonság kell a sportoláshoz, mint a motoron chilleléshez.
(Bocs ha nem ilyen értelemben írtad, nekem így jött le, és felháborodtam:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!