Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros vagy focista?

Motoros vagy focista?

Figyelt kérdés

Lányok elsősorban tiétek a kérdés :))

Kivel jártok szívesebben egy motoros sráccal vagy egy focista sráccal.?:)

Fiúk hogy ti se maradjatok ki :)

Mit csináltok szívesebben? Motoroztok vagy fociztok?

2011. okt. 19. 16:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bár férfi vagyok, de azért ha szabad megosztani a véleményemet a focistákról mint "sportemberekről":

A mai focistának nevezett gyerekek a pályán lehet hogy nagyszerű atléták és fizikai teljesítményük is elismerésre méltó, viszont a pályán kívűl sztár-allűrökkel teletűzdelt életű, túlfizetett rinyagépek (tisztelet a kivételnek). Őket gyerekkoruk óta nagy tehettségekként kezelik, stb. Persze, motorosoknál (most olyanokra gondolok akik sportból űzik) is előfordulnak ilyesmik, de ott az életvitel teljesen mást követel meg. Ha mondjuk egy cross- vagy salakmotoros életét és sportját kéne űznie egy focistának megkockáztatom hogy az első nap után sarkonfordulna és elköszönne. Például mutassatok nekem ilyen focistát: http://www.youtube.com/watch?v=UijnaokMCsE

2011. okt. 19. 18:36
 12/21 anonim válasza:
100%
a volt pasimnak is volt motorja csak én paráztam felülni:S:S
2011. okt. 19. 19:30
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Ne érdekeljenek a csajok ha szenvedélyről van szó... csináldd amit szeretsz és úgyis olyat találsz magadnak akinek úgy vagy jó ahogy (:

Hozzátenném, én motoros vagyok, és nagy ívben szarom le a focit ;)

2011. okt. 19. 19:34
 14/21 dirtboy ***** válasza:

banscepi

lány a kérdező,én is arra gondoltam mikor elolvastam a kérdést mint te csak aztán kiderült hogy lány kérdi :)

2011. okt. 19. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

Még szép, hogy motorozok. Az lenne az utolsó amiről lemondanék! Amíg engedi az egészségem és pénztárcám addig hajtok egy vasparipát. Focit mindig is rühelltem szóval... :-D

18f

2011. okt. 19. 20:14
 16/21 anonim ***** válasza:
29%
Focista.De nem profi csak hobbiszintű. Mert az sport ,rengeteget kell futni ,nagyon jó lesz az állóképessége.Motoron meg csak üldögél, nem fejleszt semmilyen izmot tüdőt szívet ,viszont életveszélyes, bármikor elüthetik , nem adják meg az elsőbbséget ,elütik szörnyethal. Sajnos a motorosok nagy része felelőtlen száguldozó ,városban 200al tépnek. Én fel nem ülnék mögé ,és félteném is ,otthon aggódhatnék mikor jönne a halálhíre :(
2011. okt. 19. 23:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Tegnap 17:26!!!! Bemondtad a frankót!!!! Egyetértek! motorozni sokkal élvezetesebb,de egyben veszélyesebb is! Meg kell tanulni tisztelni a motort! Pl a sok "nem tudom mire költeni a pénzem,ezért veszek egy motort mert az bejön a csajoknak"-csicska gyerek általában donorként végzi!

26/F

2011. okt. 20. 09:51
 18/21 A kérdező kommentje:

én nem az alapján választottam a pasimat h fúú ő motoros .. mert a focistákkal sincs bajom mert volt focista pasim is és az utolsó előttinek mondom hogy a motoros pasinak is jó kocka hasa van :P

én is féltem a barátom de ha ő ezt élvezi és szívből csinálja had tegye :) a focisták is ugyan úgy veszélyben vannak mint a motorosok mivel ott is lehet izom szakadás, agy rázkódás sőt egy rossz mozdulat és halál is :( ezt tudom tapasztalatból mivel ex barátom aki utána legjobb barátom lett foci közben összeesett és meghalt :(

szóval mindegy hogy focista vagy motoros :) a lényeg hogy szeressük egymást :)

2011. okt. 21. 14:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért a motorozás és a focizás veszélyei eléggé eltérők. Motorozásba sajnos sokkal többen halnak bele :( Isten nyugosztalja drága "bajtársainkat".
2011. okt. 21. 15:35
 20/21 A kérdező kommentje:
az is igaz :( égi motorosok R.I.P. :( :)
2011. okt. 24. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!