Érdemes megvenni? Opel corsa B swing '94
Első tulajtól, 17 éves a kocsi. 75 000 km van benne, nem hajtották túl, keveset mentek vele. Bár nekem elég gyanús ez a kevés km állás. Valaki azt mondta, hogy előfordul, hogy a km óra egyszer csak átfordul és igy nem a valós km-t mutatja, ez igaz?
400-ért árulják, de 350-ért valószinűleg elhozható.
Elvileg jól karban van tartva. Benzines, 5 ajtós.
Első kocsim lenne és viszonylag gyakran használnám hosszabb utakra is, havi 2-3 alkalommal.
Ha átfordult már egyszer akkor 175 000van benne,17 évesen més az sem sok ( ha tényleg ennyi.. ).
Szerelővel nézesd át, ha azt mondja, hogy jó akkor megveheted.
Milyen motorral ?
ha kereskedő árulja akkor felejtős, ha magán ember akkor nézd meg jól magadnak a palit, hogy mit néznél ki belőle a legjobb volna vinni magaddal 1 szerelőt,
de ha tényleg annyira fain állapotban van akkor 1 öt ajtósért jó a 350000
Ilyesmi árban mennek, de azért találni olcsóbban is.
"nem hajtották túl, keveset mentek vele" ezt bemondásra elhinni elég nehéz, ha szomszédé, ismerősé akkor sem tudhatod, hogy használták
ja igen, elfelejtettem irni, h 1.2-es motor van benne.
többen is ismerik a kollégáim közül a tulajt, ők mondták, hogy valóban nem hajtották túl. Egy idősebb tanárbácsiból meg én sem nézném ki, hogy rallyra járna vele :)
A km óra szerintem is inkább 175 ezer.
egy kollégámmal mentem volna el megnézni, Ő ért a kocsikhoz eléggé.
Sokan azt mondják, hogy nem érdemes megvenni csak akkor ha tényleg nagyon jó állapotban van. Lehet, hogy csak annyi lesz, hogy megnézem, pusztán kiváncsiságból, de meg nem fogom venni
köszi mindenkinek...de azért még jöhet tanács :)
500 ezer és 1 milla között gondolkoztam egyébként autóvásárlásban. Kereskedőtől nem nagyon szeretnék venni és nem is gondolkodom túl nagy autóban, a fogyasztás legyen minél kisebb.
:) köszi!
megnézzük, aztán meglátjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!