Érdemes megvenni egy Golf 3-mast pestre?
Figyelt kérdés
sokan vannak ellene és sokan mellette.
nekem nagyon fontos,h keveset fogyasszon az autó(dízeles legyen),amit majd megveszek és amit majd felviszek pestre.
Nagyon tetszenek a 3mas golfok.
Viszont sokan azt mondják ,h ez sem eszik kevesebbet 8liternél hogyha pestren akarom használni...
amellett,h a kocsi átlagfogyasztása 5-6liter..
akink van 3mas golfja esetleg leírhatná,h megvan-e vele elégedve.
2011. aug. 17. 20:46
1/5 anonim válasza:
Tudod mi az altágfogyasztás? Autópálya meg város átlaga. Pesten bőven fog kajálni 8at is. Én inkább egy start-stop rendszerű autót vennék, a dugóban sokat lehet vele spórolni.
2/5 anonim válasza:
Érdemes. Én egy "közeli rokonját" nyúzom pesten. Benzines 1,6 75 paci és 7,5-8 literes fogyasztást produkál. (Cordoba)
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
értem...hát itt is vannak ellene meg mellette.
akkor esetleg olyan kocsi ami megfelel az elvárásaimnak?várnék tippeket!
2011. aug. 18. 10:40
5/5 anonim válasza:
Nézelődj Seat vonalon. Olcsóbbak mint a VW. Ibiza az még jó is városba habár a csomagtartó pici. Ha nagy csomagtartó kell akkor Cordoba.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!