Első autó vásárlása részletre? Bővebben lent!
Gondolom már nem aktuális a dolog,de azért én is irnék egy tapasztalatot ;)
Párom báttyja pl egy golfot vett,40000 ft-ért! igen,40000 ft-ért,nem irtam el! Annyi baja volt a gépnek,hogy az előző utas elaludt a volánnál,aminek a következménye az lett,hogy a jobb oldali visszapillantót cserélni kellett,illetve me van kicsi húzva a jobb oldala. Nem,nem totalkáros a kocsi! Eleve nézzük azt,hogy ez a golf eszik kb 4l-t,olcsók az alkatrészek,és megbizható is! jelenleg 1 éve használja,egy tükrött vett rá eddig jobb oldalra!
Most viszi műszakira,és volt is előtte állapotfelmérésre,és minden klafa! szal erről ennyit,ki kell fogni! jahm,és szintén 80000-et keres a srác,mégis szinte mindenhova azzal jár,fizet lakást,és még marad a kondibérletre is neki ;) erról ennyit! ki kell fogni kocsikat,és hozzáértővel kell menni vásárolni. Tudom,ez nem a részletre való vásárlásra válasz,de arra igen,hogy mennyiből lehet fenntartani kocsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!