Mennyi idő alatt kell a nevemre íratni az autót, hogy ne büntessenek meg?
Figyelt kérdés
3hete vettem,de még nem volt időm,csak az eredetvizsgát megcsináltatni,és a biztosítást megkötni.2011. júl. 25. 15:19
1/6 anonim válasza:
15 napon belül kell az átíratást elintézni!
2/6 A kérdező kommentje:
És akkor most mennyi büntetésre számíthatok,mivel igencsak túlléptem ezt az időt?.
2011. júl. 25. 15:44
3/6 anonim válasza:
Törvény szerint a megvételt követően azonnal, nincs 15 nap türelmi idő, gyakorlatilag, ha nem fog meg a rendőr , akkor nincs gáz.
4/6 anonim válasza:
Talán büntetést nem fogsz kapni. Egy barátom is így járt kb.egy hónapig. Aztán jött egy levél:3 napon belül írassa át,különben kivonják a forgalomból. Másnap átiratta,semmi bünti. Ennek kb.egy éve.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi:-)...a héten már elintézem,holnap akartam menni az önkormányzatba,de természetesen holnap szünnapjuk van...Na mindegy,majd szerda lesz.
2011. júl. 25. 19:39
6/6 anonim válasza:
én ugy csináltam mindig hogy plusz pénzt adtam akitöl megvettem az autót és ő cakli pakk átirattata a nevemre :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!