Ne lássanak be a kocsiba, de ne büntessenek meg?
Mert olyan fóliát akarok a kocsira ELSŐ vezető ablakra.
Ha benn ülök, messziről ne lássanak engem.
Elvileg törvényileg lehetelten mert a 70%os engedett fólián simán belátni.
De, én megcsinálnám szabálytalanul, de nem akarom, hogy megbüntessenek.
Tuti megbüntetnek, ha megállok rendőrnek full fekete ablakokkal?
"alternatív módon" ---> jol megraknak gumibottal és mehetsz is a következö rendőrig :)
amugy büntetés nélkül nem lehet ezt megcsinálni szerintem..
Ez már egy lejátszott meccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom hogy te voltál-e kedves kérdező de az utóbbi napokban már 2-3szor is feltették UGYANÍGY a kérdést! ;)
Rendőrfüggő.
Ha itt - a településen ahol élek - kapna el a rendőr, akkor nem a fóliát, hanem a műszaki érvényesség matricáját kapartatná le veled.
Szerintem ha lefóliázod előbb-utóbb megbüntetnek. És ki se fogsz látni rendesen, azért nem véletlen hogy hány %-ot kell átengednie.
De a szélvédő felső részére ragasztott nem átlátszó csíkkal (ami azt hiszem bizonyos méretig szabályos), és sötétített oldalablakokkal egyébként sincs annyi fény az utastérben hogy rendesen látszódj.
remelem is hogy megbuntetnek idiota...
miert zavar ha meglatnak, annyira fontos orrot turni?
a szemkontaktus a vezetovel, esetleg intes hogy az ember lemond az elsobbsegerol, megannyi SZUKSEGES eleme a kozlekedesnek!
Az utolsónál a pont!!!
Nem rég tettem sikeresen le a jogsit!!! kereszteződéshez érve oktatóm állandóan azt hajkurászta:
1. Minden másodpercben figyelj még ha el is indultál nem-e jön valaki oldalról... Figyelmed mindig aktív legyen!
2. MINDIG FIGYELJEM A SOFŐRÖK SZEMKONTAKTUSÁT!!!! Ha látod hogy téged figyelget nagyon az emberke akkor valószínű átadja neked az elsőbbségét,de ha szemet sem vet rád akkor nem fog lemondani róla...
A Szemkontaktus is fontos szerepet játszik a forgalomban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!