Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ne lássanak be a kocsiba, de...

Ne lássanak be a kocsiba, de ne büntessenek meg?

Figyelt kérdés

Mert olyan fóliát akarok a kocsira ELSŐ vezető ablakra.

Ha benn ülök, messziről ne lássanak engem.

Elvileg törvényileg lehetelten mert a 70%os engedett fólián simán belátni.

De, én megcsinálnám szabálytalanul, de nem akarom, hogy megbüntessenek.

Tuti megbüntetnek, ha megállok rendőrnek full fekete ablakokkal?

2011. jún. 21. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden a helyzettől függ. Megfelelő méretű és árú autóval, kopasz fejjel és erős fizikummal nem bántanak. Ha mégis, akkor az esetleges NKH-vizsga vagy lekapartatás megúszható "alternatív módon". Hogy ez mit takar, találd ki, némi fantázia elég hozzá.
2011. jún. 21. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:

"alternatív módon" ---> jol megraknak gumibottal és mehetsz is a következö rendőrig :)

amugy büntetés nélkül nem lehet ezt megcsinálni szerintem..

2011. jún. 22. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez már egy lejátszott meccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom hogy te voltál-e kedves kérdező de az utóbbi napokban már 2-3szor is feltették UGYANÍGY a kérdést! ;)

2011. jún. 22. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Rendőrfüggő.

Ha itt - a településen ahol élek - kapna el a rendőr, akkor nem a fóliát, hanem a műszaki érvényesség matricáját kapartatná le veled.

Szerintem ha lefóliázod előbb-utóbb megbüntetnek. És ki se fogsz látni rendesen, azért nem véletlen hogy hány %-ot kell átengednie.

De a szélvédő felső részére ragasztott nem átlátszó csíkkal (ami azt hiszem bizonyos méretig szabályos), és sötétített oldalablakokkal egyébként sincs annyi fény az utastérben hogy rendesen látszódj.

2011. jún. 22. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Húzz a fejedre símaszkot :P
2011. jún. 22. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

remelem is hogy megbuntetnek idiota...

miert zavar ha meglatnak, annyira fontos orrot turni?

a szemkontaktus a vezetovel, esetleg intes hogy az ember lemond az elsobbsegerol, megannyi SZUKSEGES eleme a kozlekedesnek!

2011. jún. 22. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Az utolsónál a pont!!!

Nem rég tettem sikeresen le a jogsit!!! kereszteződéshez érve oktatóm állandóan azt hajkurászta:

1. Minden másodpercben figyelj még ha el is indultál nem-e jön valaki oldalról... Figyelmed mindig aktív legyen!

2. MINDIG FIGYELJEM A SOFŐRÖK SZEMKONTAKTUSÁT!!!! Ha látod hogy téged figyelget nagyon az emberke akkor valószínű átadja neked az elsőbbségét,de ha szemet sem vet rád akkor nem fog lemondani róla...

A Szemkontaktus is fontos szerepet játszik a forgalomban!

2011. jún. 22. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!