Szeptembertől büntetésre, autóelkobzásra, napi többszöri rendőri zaklatásra számíthatok?!
Kb. egy éve lízingelek autót egy német cégtől amit kizárólag itthon használok. Nem is tudnám regisztrálni hiszen nem tulajdonosa vagyok. Feleségem is német bérautóban ül - minden bizonnyal 30 napnál hosszabb ideig.
Nem tisztázott a "jogszerű használat" fogalma és ennél egyszerűbb esetekben is vitáztam már rendünk éber őreivel ...
Ertem, szoval akkor akinek jobb kocsija van, az fizessen millios adot csak mer dogojjemeg g€ci gazdag?
Akkor itt vagyok mondjuk en, franciaknal vettem autot, kb 300ezer forintert. Tizeves Peugeot. A regadoja lenne annyi megegyszer mint az ara volt. Normalisak? Kifizetnem ha lenne peldaul egy ingatlanilleteknek megfelelo mondjuk 10%. Ugy 20-30ezer forint osszegu regadot meg realisnak erzek egy 300 ezres autora. Sot, OROMMEL fizetnem ki, ui a magyar rendszamra a biztositas az itteni toredeke lenne.
Na de megegyszer vegyem meg az automat? Ennyire azert ne nezzenek mar madarnak.
Amugy ne is foglalkozz a habzószájú tömeggel, igazából a génjeikbe van kódolva, hogy elnyomónak, mocskos gazdag féregnek tekintsenek bárkit aki látszólag jobb anyagi helyzetben van mint ők. Az irigység egy gusztustalan de létező emberi tulajdonság, nem tudsz ezzel mit kezdeni, meg nyilván nem is akarsz... Azért látszik mennyi frusztrált ember van, hogy egy ilyen ártatlan kérdés kapcsán ilyen irigykedés robban ki. Vagy csak trollok.
Én is azt mondom, hogy az "aki gazdag annak mit számít a regadó" érvelésre az a válasz, hogy pont azért gazdag, mert a lehetőségeihez mérten a legoptimálisabban jön ki anyagilag. Jaa, hogy nincs mindenkinek ilyen lehetősége, node kérem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!