Budapest-Kecskemét között szeretnék utazni szeptembertől. Mi éri meg jobban? Busszal vagy vonattal közlekedni? Mennyibe kerül az egyik, másik? Diák vagyok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 13:32
1/4 anonim válasza:
kb. úgyanannyiba kerül, azt vedd figyelembe, hogy melyik állomása van közelebb a sulidhoz.
2/4 anonim válasza:
Busz és vonat állomás kb 50 méterre van egymástól tehát mindegy, hogy melyikkel mész.
3/4 anonim válasza:
"Busz és vonat állomás kb 50 méterre van egymástól tehát mindegy, hogy melyikkel mész."
ezt gondolom a kecskeméti állomásokra értetted... mert BP-n a busz a népligettől indul, ott pedig nincs vonatállomás.
árban nincs sok különbség köztük, szerintem nézd meg, hogy melyik jár sűrűbben, hány órás az út, melyik a kényelmesebb és az alapján dönts. na meg persze, hogy Bp-n melyik állomás van közelebb neked. a busz vagy a vonat. én a népligettől buszozok haza, és nagyon jól jönne néha, amikor rohanok az egyik esti buszhoz, ha mondjuk a nyugatiból indulna vonat hozzánk, de nem megy:S
4/4 anonim válasza:
A busz éri meg jobban árban. De persze te döntessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!