Mit kell még fizetnem?
Figyelt kérdés
Első autómat vettem(használt).Azt már kiszámoltam,mennyi lesz a kötelezőbiztosítás(illetve meg is kötöttem,1évre),tudom mennyi lesz az eredetiség vizsgálat,átírás.Azt nem tudom ezeken kívűl még mit kell fizetni?Jaj,a teljesítményadót ugye?Na ezzel kapcsolatban akkor az lenne a kérdésem,azt milyen időközönként kell fizetni?De ha még van valami amit kihagytam,osszátok meg velem,légyszíves.Köszi aki segít!Azt sem tudom még hova kell rohangáljak...pl. a törzskönyv?.2011. júl. 6. 17:25
1/6 anonim válasza:
Az eredetiségvizsgálathoz megkapod szerintem az okmányirodában a törzskönyvet. A teljesítményadó meg amit régebben súlyadónak becéztek a helyi polgármesteri hivatal küldi, és fizetheted félévre vagy évre is. Kiküldenek egy olyan csekket hogy be tudod fizetni egy évre de ha csak félévre fizeted az év második felében küldenek mégegyet. Elvileg minden benne van a leírtakban.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. júl. 6. 19:13
3/6 anonim válasza:
amikor az ocsmányirodában átírják majd az autót, akkor elkérik a régi törzskönyvet, és az újat pedig majd kipostázzák, így azután külön már sehova sem kell rohannod.
4/6 anonim válasza:
Számolj rá 100 ezret a szervizelési, javitási költségekre mert minden használt autó lutri megvétel után érdemes bennük kicserélni ezt-azt. Én is ezen szívok, fillérre pontosan ki volt számolva a pénzem és nem kalkuláltam bele hogy cserélni kell benne ezt azt vétel után.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt már teljesítményadónak hívják,és az első válaszoló már írta.
2011. júl. 8. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!