Mi a menete az átírásnak személygépjárműnél? Első autó vásárlása előtt állok.
Azért egy jó tanács!
Próbáld meg az eladóval megcsináltatni az eredetiség vizsgálatot, hiszen neki illene igazolni, hogy minden OK a kocsival.
Ha már kifizetted, megírtátok az adásvételit és utána viszed el eredetvizsgálatra és akkor derül ki, hogy pl belebarmoltak az alvázba, rendőrségi ügy lehet belőle, és futhatsz a pénzed után.
A polgári per ugye hosszadalmas és költséges dolog.
Arra is figyelj, hogy olyan adásvételit írjatok, amely megfelel a hatályos kormányrendelet előírásainak. Ilyen mintát tudsz letölteni a www.magyarorszag.hu honlapról.
Még mindig úgy vettem autót, hogy a gazdájával csináltattam az eredet vizsgálatot, amit kifizettem neki ha Okés volt a gép!Jó tanács, fogadd meg!
Tetszik az autó, akkor ALKU majd foglaló, és ha megvan az eredetvizsga akkor teljes összeg kifizet, adásvételi megír, és mehet a dézsma fizetés.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!